Author Topic: Piiskatarinoiden julkaisusta  (Read 3596 times)

Valvoja

  • Moderator
  • Super Spanko
  • *****
  • Posts: 1042
Piiskatarinoiden julkaisusta
« on: September 01, 2010, 07:41:11 PM »
Tarinan henkilöhahmojen tulee olla täysi-ikäisiä, silloin kun iän mainitseminen on oleellista tarinan juonenkulun kannalta. Mikäli kyseessä on "nuori henkilö" jonka ikää ei ole mainittu, tulee seksuaaliset kuvaukset jättää kokonaan pois.

Tarinat ovat kirjoittajansa mielikuvituksen tuotetta, ellei niissä erikseen ilmoiteta, että kyseessä on tositapahtumaan perustuva kertomus. Palaute on kirjoittajalle aina tervetullutta. Pidäthän kuitenkin huolta siitä, että esittäessäsi kritiikkiä, se on rakentavaa ja asiaan kohdistuvaa. Jos haluat keskustella jostain mielestäsi väärästä yksityiskohdasta, tee se yksityisviestillä. Tarinoiden kirjoitusvirheet tai kieliopilliset poikkeamat voit niiden sinua häiritessä ilmoittaa kirjoittajalle yksityisesti, ne eivät kuulu tarinasta annettavaan palautteeseen. Tuntiessasi tulleesi jollain tavalla loukatuksi, ota yhteyttä Valvojaan. Mikäli et vain pidä kirjoittajan kirjoitustyylistä, voit aina jättää lukematta.

Kun tarina sisältää ei-suostumuksellisia piiskakohtauksia tai muuta väkivaltaan verrattavaa pakottamista, otsikkoon tai tarinan alkuun tulee laittaa varoitus sisällöstä.