Author Topic: Erilainen vuokrasopimus  (Read 2813 times)

Remmington

 • Junior Spanko
 • *****
 • Posts: 11
 • Gender: Male
Erilainen vuokrasopimus
« on: May 14, 2012, 02:27:26 AM »


Erilainen vuokrasopimus

Asunto vaikutti mukavalta. Se oli kaupungin keskustassa, lähellä yliopistoa ja yöllä pääsisi opiskelijabileistäkin kävelemällä kotiin. Vuokrattava huone oli valoisa ja tilava. Noora oli muuttanut Vaasaan opiskelemaan ja oli joutunut majoittumaan hostellissa ensimmäiset päivät. Nyt hänestä tuntui, että uusi koti oli vihdoin löytynyt. Noora kuunteli vuokraemännän esittelyä ja odotti otollista hetkeä ilmoittaa vuokraavansa mielellään huoneen. Vuokrakin, 250 euroa kuukaudessa, oli enemmän kuin kohtuullinen.

"Miltä vaikuttaa, haluaisitko tulla alivuokralaisekseni?" Tarja kysyi. "Minun pitää kuitenkin muistuttaa, että haluan elää rauhallista elämää ja mikäli haluat bilettää erityisen paljon, sinun pitäisi ehkä hankkia jokin toinen asunto", hän jatkoi. Noora mietti asiaa. Uutena yliopisto-opiskelijana hän aikoi toki juhlia, mutta toisaalta opinnot hallintotieteellisessä tiedekunnassa vaativat myös opiskelurauhaa. Niinpä hän nyökkäsi ja totesi muuttavanssa mielellään Tarjan kämppikseksi ja alivuokralaiseksi.

"Hienoa. Tulet varmasti pitämään asunnosta. Annan sinulle avaimesi ja voit tuoda tavarasi milloin haluat", Tarja sanoi.
"Ai niin, unohdin mainita erään asian. Kuten huomaat, vuokra on hyvin alhainen ja siksi siihen liittyy eräs ehto", hän kertoi. Noora pohti, mikä ehto mahtoi olla kyseessä. "Haluan, että tässä talossa eletään minun sääntöjeni mukaan. Niinpä vuokraehtoihin kuuluu, että minulla on oikeus rangaista sinua, kun katson sen tarpeelliseksi."

Noora hätääntyi hieman. Hän ajatteli, ettei tekisi toki mitään luvatonta, mutta ajatus rankaisemisesta tuntui silti pelottavalta ja oudolta. Tarja huomasi Nooran hämmennyksen ja ilmoitti: "Tämä on vuokrasopimuksen ehto. Kuten tiedät, työni on hyvin vaativa, enkä halua sietää kotioloissa mitään epämukavaa."

Noora mietti kuumeisesti. Tarja vaikutti mukavalta, jämäkältä naiselta. Hän katsoi Tarjan asiallisen tiukkoja, sinisiä silmiä ja nutturalle sidottuja vaaleita hiuksia. Vuokraemäntä vaikutti luotettavalta ja hämmennyksestä huolimatta Noora tunsi vetoa hyväksyä vuokraemännän oikeus rankaista häntä tarvittaessa. Niinpä hän hetken emmittyään vastasi, että kyllä kai se kävi. Tarja hymyili tyytyväisenä ja totesi asian olevan sovittu. Noora vaikutti Tarjasta hyvältä tytöltä ja hän oli tyytyväinen saatuaan viimein vuokralaisen, joka olisi valmis kurinalaiseen elämään. Jo riittävän moni alivuokralainen oli hoitanut velvoitteensa holtittomasti ja aiheuttanut Tarjalle harmaita hiuksia.

Muutettuaan asuntoon Noora yritti skarpata täyttääkseen Tarjan asettamat vaatimukset. Hän hoiti siivousvuoronsa, piti tavaransa järjestyksessä, eikä metelöinyt. Tarja olikin varsin tyytyväinen uuteen alivuokralaiseensa. Muutaman päivän jälkeen Tarja ilmoitti lähtevänsä viikonlopuksi vanhempiensa luokse Ylivieskaan, joten kämppä jäisi Nooran haltuun viikonlopuksi. Tämän innoittamana Noora ajatteli kutsua opiskelukaverinsa hänen luokseen tupareihin.

Noora oli juuri aloittanut yliopistossa ja hänen fuksikaverinsa tykkäsivät luonnollisesti elää vauhdikasta opiskelijaelämää. Hänen "bestiksensä" oli eräs Tiina, joka oli vauhdikas ja aina bileisiin valmis tyttö. Tiina ottikin innolla vastaan tiedon Nooran tupareista. Tytöt suunnittelivat kutsuvansa tupareihin ison joukon opiskelukavereitaan. Asunnon ehtisi siivota sunnuntaina ennen Tarjan paluuta viikonlopun vietosta.

Bileisiin saapuikin paljon väkeä. Opiskelijat joivat kuohuviiniä asunnon tilavassa olohuoneessa ja kävivät tupakalla parvekkeella, vaikka Noora arvelikin, ettei Tarja olisi pitänyt siitä. Bileet jatkuivat yömyöhään iloisissa tunnelmissa. Musiikki raikui ja äänekäs puheensorina täytti asunnon. Alkoholin kertyessä juhlijoiden vereen kukaan ei huomannut, että hiljaisuus taloyhtiössä ehti alkaa klo 22. Myöskään naapurien seinännaputukset eivät kuuluneet kovaa raikaavan bailumusiikin yli.

Viimein juhlijat havahtuivat, kun oveen koputettiin. Noora meni avaamaan ja huomasi kauhukseen, että poliisi oli tullut naapurien hälyttämänä paikalle. Poliisit ilmoittivat, että bileet oli lopetettava ja vieraiden poistuttava. Juhlaseurue ratkaisi asian suuntaamalla Vaasan yöelämään.

Seuraavana päivänä Noora heräsi puolenpäivän jälkeen krapulan kourissa. Hän kuuli kauhukseen askelia olohuoneesta. Tarja oli saapunut etuajassa takaisin kotiin! Noora painoi päänsä tyynyyn toivoen, että voisi nukkua koko epämukavan tilanteen ohi. Hetken päästä hän kuitenkin kuuli napakan koputuksen huoneensa ovella. Hän tunsi sydämensä  pamppailevan kun hän pohti, yrittäisikö olla hiljaa vai vastaisiko koputukseen. Kun Tarja koputti ovea uudelleen, Noora kysyi sängystä: "niin?".

Tarja avasi oven ja astui sisään huoneeseen. Tarjan silmät olivat tuimat ja suu pingoittunut viivaksi. Tarja sanoi naapurien kertoneen, että heidän oli ollut pakko kutsua poliisit, koska asunnosta oli kuulunut niin kovaa meteliä. Lisäksi olohuone oli kuin tsunamin jäljiltä, täynnä tyhjiä siideri- ja olutpulloja ja popcornin jämiä. "Miten selität tämän?", Tarja tivasi.

Noora tunsi suunnatonta häpeää. Hän pyysi anteeksi aiheuttamaansa sotkua. Tarja haki keittiöstä harjan ja käski krapulaisen Nooran siivota olohuone. Noora tekikin työtä käskettyä ja siivosi paikat tuntien päänsäryn jyskyttävän hänen sievää päätään. Nooran siivottua ja vietyä roskat Tarja käski tämän mennä huoneeseensa.

Noora totteli ja istui sängylleen pohtien, mitä tuleman piti. Hetken päästä Tarja tuli sisään Nooran huoneeseen mukanaan puinen hiusharja. Pala nousi Nooran kurkkuun, kun hän ymmärsi, ettei kyse varmaankaan ollut hiusten  harjaamisesta. Tarja nyökkäsi Nooran nousemaan sängyltä. "Petaa sänkysi", Tarja komensi. Noora totteli ja petasi suurpiirteisesti sänkynsä peittäen sen päiväpeitolla.

Sen jälkeen Tarja istui sängylle ja komensi Nooran hänen polviensa päälle. Noora asetti solakan vartalonsa Tarjan farkkujen peittämien reisien ylle. Noora tunsi Tarjan reisien lämmön maatessaan tämän polvien päällä. Nooran ruskeat kutrit valahtivat olkapäiden yli. Hän tunsi häpeää ja pelkoa, mutta myös luottamusta ja turvallisuutta alistuessaan vahvan naisen valtaan.

Tarja antoi pian ensimmäisen lyönnin hiusharjalla Nooran verkkarien peittämälle takapuolelle. Lyönti sai Nooran pepun kihelmöimään. Tarja heilutti harjaa antaen rytmikkäitä iskuja Nooran takapuolelle. Noora yritti refleksinomaisesti peittää kädellään pakaransa, mutta Tarja riuhtaisi käden pois ja sitoi sen kädellään tytön selän taakse. Tämän jälkeen Tarja jatkoi Nooran pakaroiden piiskaamista.
"Et ehtinyt asua viikkoakaan täällä ennen kuin rikoit sääntöjä", Tarja torui antaessaan tiukkoja iskuja Nooran pepulle. Tyttö kiemurteli Tarjan tiukassa otteessa ja pyyteli anteeksi.

"Annan sinulle nyt opetuksen, että sääntöjä pitää noudattaa", Tarja sanoi ja antoi muutaman erityisen kovan iskun alivuokralaisensa takapuolelle.
Pian Noora tunsi Tarjan vetävän hänen verkkarinsa alas. Hänen pakaroitaan kuumotti ja Tarja alkoi piiskata Nooran pikkuhousujen peittämää takapuolta. Niukat pikkuhousut eivät juuri pakaroita suojanneet ja niinpä Noora alkoi voihkia äänekkäästi kovan puun ottaessa kontaktia hänen pehmeään peppuunsa. Tarja antoi muutaman kovan iskun Nooran pakaroiden alaosaan, lähes reisiin, mikä sai Nooran rimpuilemaan ja inahtelemaan. Kyyneleet alkoivat nousta kuritettavan tytön silmiin.

"Alat varmaan oppia läksysi?", Tarja kysyi. Noora vastasi myöntävästi. Hän tunsi vuokraemäntänsä sormien työntyvän hänen pikkuhousujensa nauhan alle ja vetävän ne alas paljastaen näin Nooran kiinteän, 21-vuotiaan pepun kokonaisuudessaan. "Aion varmistaa sen", Tarja sanoi ja kohotti hiusharjan korkealle ilmaan. Noora jännitti kehonsa odottaessaan harjan iskeytymistä hänen pakaroilleen. Ensimmäinen isku paljaalle pepulle saikin Nooran kiljahtamaan. Noora potki jaloillaan Tarjan antaessa hiusharjaa rytmikkäästi molemmille pakaroille. Tarja pysähtyi ja käski Nooraa olemaan rimpuilematta. Noora vakuutti itkunsekaisesti, että hänen huono käytöksensä ei toistuisi.

Tarja jatkoi kuitenkin tytön piiskaamista. Muutaman iskun jälkeen Noora rimpuili taas hieman, minkä seurauksena Tarja telkesi toisella jalallaan Nooran jalat. Sitten Tarja antoi muutaman kovan iskun voihkivan ja kyynelehtivän opiskelijatytön suojattomalle pepulle.

Lopulta Nooran jo itkiessä Tarja asetti hiusharjan sängylle ja silitti Nooran arkaa takapuolta. Nooran kyynelehtiessä Tarja sanoi ankaralla, mutta lohduttavalla äänellä: "Tällainen rangaistus seuraa aina, kun et noudata sääntöjä. Jos et hyväksy sääntöjäni, voit muuttaa pois."

Noora nousi ylös ja Tarja halasi tyttöä. Noora sopersi olevansa pahoillaan ja tiesi, ettei haluaisikaan vapautua Tarjan säännöistä ja kurinpidosta.

Paddy

 • Tech Spanko
 • Super Spanko
 • *****
 • Posts: 2843
 • Gender: Female
 • Confusing I am, yes
  • Spankz Unlimited
Re: Erilainen vuokrasopimus
« Reply #1 on: May 14, 2012, 09:17:14 AM »
Kiitos kivasta tarinasta! :)
May the tawse be with you.

Mathilda

 • Kuritetuin 2010
 • Senior Spanko
 • *****
 • Posts: 791
 • Gender: Female
Re: Erilainen vuokrasopimus
« Reply #2 on: May 14, 2012, 09:21:18 AM »
 Kiitos tarinasta :)

 Hyvä tuuri Nooralla  :roll:

Nelle

 • Senior Spanko
 • *****
 • Posts: 582
 • Gender: Female
Re: Erilainen vuokrasopimus
« Reply #3 on: May 14, 2012, 09:24:10 AM »
Kiitos mielenkiintoisesta tarinasta. :) Mahtaakohan Noora kauankin pysyä kilttinä vai kuultaisiinko tähän piakkoin jatkoa...?  :roll:

Fransesca

 • tiukkapipo
 • Super Spanko
 • *****
 • Posts: 2502
 • Gender: Female
Re: Erilainen vuokrasopimus
« Reply #4 on: May 14, 2012, 09:42:13 AM »
Kiitos! :thumbup:
The man who smiles when things go wrong has thought of someone to blame it on. - R.B.

tomppa

 • Advanced Spanko
 • *****
 • Posts: 413
 • Gender: Male
Re: Erilainen vuokrasopimus
« Reply #5 on: May 14, 2012, 09:53:48 AM »
Miksi en silloin 32v sitten löytänyt tällaista vuokraemäntää :(

Kiitos hyvästä ja realistisesta tarinasta :)

lumimies

 • Advanced Spanko
 • *****
 • Posts: 458
 • Gender: Male
Re: Erilainen vuokrasopimus
« Reply #6 on: May 14, 2012, 12:07:32 PM »
 :) Tarinakiitoksia

jestas

 • Senior Spanko
 • *****
 • Posts: 510
 • Gender: Male
Re: Erilainen vuokrasopimus
« Reply #7 on: May 14, 2012, 09:18:00 PM »
Kiitos, hyvä tarina!  :)
Wanted, smart lady typist to aid gentleman in literary work.

Finwitch

 • Advanced Spanko
 • *****
 • Posts: 416
 • Gender: Female
 • Woof!
Re: Erilainen vuokrasopimus
« Reply #8 on: May 23, 2012, 06:07:35 AM »
Siinäpä vuokrasopimus!
Finwitch

otk

 • Senior Spanko
 • *****
 • Posts: 892
 • Gender: Male
Re: Erilainen vuokrasopimus
« Reply #9 on: May 24, 2012, 06:48:26 PM »
Kiitos tarinasta!   :thumbup:

kuriton kundi

 • Full Spanko
 • ***
 • Posts: 187
 • Gender: Male
Re: Erilainen vuokrasopimus
« Reply #10 on: June 21, 2017, 01:31:22 PM »
Upea tarina ja hyvin kirjoitettu. Melkein saattoi nähdä miten Nooran kävi. Mietin vain sitä kun ilmeisesti seinien läpi kuului äänet hyvin, mahtoivatko naapurit kuulla tuon harjan paukkeen ja tytön itkun ;)?